Noniin, tuli nyt tälläinenkin tehtyä :) Olen siis ylä-asteen 7. luokkaa käyvä tyttö, nimeltäi Henna. Tykkään hirveästi käsitöistä, eritoten neulomisesta. Opin neulomisen jalon taidon 3. luokalla, mutta "harrastuksen" aloitin, kun innostuin viime syksyllä koulun kautta uudelleen neulomisesta. Marraskuusta tähän päivään mennessä olen tehnyt kahdet töppöset, yhden kaulahuivin ja ainakin 6 pipoa (mainitaan nyt vielä "ei-niin-hieno" "juhlajakku"). Tarkoitus olisi nyt alkaa tekemään Novitan kevät 2008 numerosta löytyvää tunikaa.

Toisena harrastuksena toimivat kanit, ja niiden kanssa oleskelu. Meiltä löytyy tällähetkellä kaksi kääpiöluppaa, madagaskarin värinen Eevi ja ruskeasiamsoopeli Paavo. Niiden kanssa harrastellaan estehyppyä ja ensimmäiset näyttelytkin ovat edessa helmikuun 16. päivä.

Mainittakoon muina harrastuksina vielä kuvataidekoulu, valokuvaus ja ratsastus. Kuvataidekoulua olen harrastanut 7,5 vuotta, ratsastusta 4 vuotta. Kuvaus on ollut ajankohtainen siitä lähtien kun meille tuli ensimmäinen digipokkari, vuodesta 2004 siis. Syksyllä ostin itselleni viidelläsadalla eurolla Nikonin D40 digijärjestelmäkameran, ja tarkoitus olisi nyt säästää rahaa 70-300mm objektiiviin.